arojouni Koetan pysyä Suomea koskettavissa ajankohtaisissa asioissa, ympäristöön, talouteen ja turvallisuuteen liittyen.

Kaikki blogit puheenaiheesta Solar energy

Trump on kieltänyt ilmastonmuutoksesta puhumisen

Tyhjät puheet eivät johda mihinkään, Trump on jälleen kerran ollut oikeassa (hänen hallintonsa). USA on tehnyt eniten päästövähennyksiä maailman maista. Seuraako Kiina esimerkkiä.

Bjørn Lomborg on kiinnittänyt kirjoituksessaan huomionsa tyhjään poliittiseen retoriikkaan aina vuodesta 1992 lähtien, mitä ympäristökokouksissa on puhuttu, mutta hiilienergian osuus on edelleen 80 % maailman energiasta. Raha ratkaisee. "It’s Cheaper to Talk than to Cut Emissions"

Muut satsaavat aurinkoon, mutta mitä tekee sisukas Suomi?

Muut satsaavat aurinkoon, mutta mitä tekee sisukas Suomi?

*

Viime toukokuussa Bloomberg kertoi, että Venäjän rikkain mies (Putinin jälkeen), miljardööri Viktor Vekselberg on investoinut aurinkoenergia-hankkeeseen 450 miljoonaa dollaria.  http://www.bloomberg.com/news/articles/2015-05-27/oil-billionaire-makes-450-million-bid-on-russian-solar-ramp-up

Aurinkovoiman nousu - eräitä näkymiä. Ja samaan aikaan Suomessa: atomia pukkaa

 

Moni uskoo, että Einstein voitti Nobelin palkinnon suhteellisuusteoriallaan, mutta näin ei ole.

Hän voitti Nobelin heikosti tunnetulla teoriallaan aiheesta nimeltä ”avaruusenergia” (space energy).  Nyt 110 vuotta myöhemmin meillä on riittävä teknologia avaruusenergian valjastamiseksi äärettömäksi – ja loputtomaksi – voimaksi.

 

(Wikipedia:

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä