Laskelma tuulivoiman kannattavuudesta ruutupaperille

Tuulivoimaloiden pystytys pitää lopettaa heti

Laitetaan psykologi asialle laatimaan yksinkertaiset laskelmat ruutupaperille niin, että jokainen ymmärtää että eihän tässä ole mitään järkeä.

Tältä on saattanut kuulostaa tehtäväksianto amerikkalaiselle psykologille, Larry F. Brown:lle, PhD, joka kaivoi esille muutamia avainlukuja, mitä hän sai käsiinsä. Alan teollisuuden edustajat eivät antaneet lausuntoja hänen laskelmiin.

Ruutupaperille laaditut laskelmat eivät ole tarkkoja matemaattisia laskelmia, joita voitaisiin käyttää todisteena kansan huijaamisesta, mutta suuruusluokat käyvät niistä esille ja laskelmat ovat selkokielellä, niinkuin psykologi vain osaa asian esittää.

Eli ei mitään järkeä, tuulivoimaloiden pystytys pitää lopettaa heti.

Miksi tällainen laskelma tehdään vasta nyt. Syytetään edellistä hallintoa holtittomasti lainsäädännöstä jne. No Amerikassa sekin onnistuu kun presidentin vaihdoksen myötä vaihtuu myöskin hallinto, joten kaadetaan koko taakka edellisten niskaan, ja sillä selvä.

Tässä psykologin laatimassa analyysissä on pureuduttu hyvin kaikkiin ongelmakohtiin ja asioita valaistaan kansantajuisesti.

Wind Farm Back-of-the-Envelope Economic Analysis

https://wattsupwiththat.com/2019/07/21/wind-farm-back-of-the-envelope-ec…

PS. Tällaista kirjoittelua olisi odottanut kotoisilta lehtimiehiltä, mutta ei, sensijaan käytiin kysymässä tuulivoima-alan teollisuuden lobbausjärjestöltä, jolta kyllä sitten sitä tietoa sai ja neuvoivat avuliaasti laskelmien laadinnassa.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu