arojouni Koetan pysyä Suomea koskettavissa ajankohtaisissa asioissa, ympäristöön, talouteen ja turvallisuuteen liittyen.

Saksalaiset edelläkävijöinä infraäänitutkimuksessa

  • Tiedon verifiointi
    Tiedon verifiointi
https://youtu.be/b-yHDUXZMJc  

LIVESTREAM-AUFZEICHNUNG AUS BERLIN VOM 23.05.2019 Die DSGS-Vortragsveranstaltung in Berlin: Infraschall und Gesundheit mit Prof. Vahl, Dr. Stiller und Dr. Kaula mit Unterstützung von Vernunftkraft und Windwahn

  https://www.dsgs.info/START/

"Prof. Christian Friedrich Vahl esitti 23. toukokuuta 2019 iltana Berliinin Forum Factoryn tehtaalla, että hän oli onnistunut osoittamaan 100% infraäänen ja sydämen toiminnan heikkenemisen välisestä syy-yhteydestä. Infraääniyhteyden vaikutus sydämeen ei tapahdu psyykkeen kautta vaan fyysisesti ja suoraan. Tämä vaikutus esiintyy siis kaikissa sydämen toiminnoissa, mutta vain noin 30 prosentilla ihmisistä esiintyy taudin oireita."

"Tohtori med. Thomas Carl Stiller, joka on lääketieteellisen näkökulman lisäksi tarkastellut infraäänen vaikutusta solurakenteisiin ja eri sosiaalisia näkökohtia, totesi, että niin suurella tuuliturbiinien tiheydellä kuin poliitikot toivoivat ja suunnittelivat, niinkuin oli vuonna 2014 Saksassa 3 km:n välein löytyy tuulipuisto, koko maa on matalataajuista tärinää. Koko kansakunta kärsii sydämen vajaatoiminnasta, ja unettomien ja sairaiden suuri määrä on valtava taloudellinen ongelma. Koska silloin saksalaisella kurinalaisuudella, saksalaisella huolellisuudella ja saksalaisella täsmällisyydellä ei ole enää merkitystä."

"Tohtori Kaulan tutkimuksessa tarkasteltiin tapoja, joilla lääkkeiden sivuvaikutuksia testataan. Jos infraääni olisi lääke, se olisi poistettava markkinoilta, koska todennäköisyys sille, että potilaiden krooniset unihäiriöt johtuvat läheisyydestä tuulivoimaloihin, on 99,7% - 99,8%. Koska 100 prosentin todennäköisyyttä ei ole, liittovaltion ympäristövirasto on tullut siihen tulokseen, ettei ole mitään viitteitä siitä, että tuulivoimaloiden toiminnalla olisi haitallisia vaikutuksia terveyteen."

No tiede etenee, niin se näyttää etenevän tässä teollisuusluokan tuulivoimaloiden infraääneen liittyvässä tapauksessakin. Kuitenkin on ollut tiedossa, jo yli 30 vuotta, teollisuusluokan tuulivoimaloiden sairastuttavan ihmisiä ns. Kelleyn tutkimusten perusteella.

http://arojouni.puheenvuoro.uusisuomi.fi/277138-pitaako-uudelle-hallituk...

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (6 kommenttia)

Käyttäjän jlinjama kuva
Jussi Linjama

Edelläkävijöitä hyvinkin; infraääni oli jo natsien eräs "wunderwaffe" jota tutkittiin pitkään ja hartaasti. Osoittautui, että oireita pystyttiin aiheuttamaan ainoastaan noin 30% ihmisistä, eli ase ei ollut riittävän luotettava. Aivan lähietäisyydeltä ja erittäin suurilla äänenpaineilla saatiin kyllä tuhottua kenet tahansa, mutta silloin kantama jäi liian pieneksi.
Sodan jälkeen tutkimusta jatkoivat voittajavaltiot Neuvostoliitto ja USA. Ainakin näiden maiden sotavoimilla on siis melko luotettavaa tietoa siitä, minkälaista vahinkoa minkäkin tyyppinen matalataajuinen värähtely aiheuttaa ja minkälaisella todennäköisyydellä. Sitä tietoa ei yllättäen julkisuuteen saada. Jotain voi yrittää päätellä esimerkiksi tarjoamalla riittävän suurelle päällikölle ilmaista omakotitaloa megaluokan tuulivoimalan vierestä ja katsoa, kelpaako tarjous. Veikkaisin, että ei kelpaa. Yli 3-5 km päässä ehkä kelpaisi.
Toinen vaihtoehto on yrittää kaavoittaa voimalaa jonkun "tärkeän" henkilön lähelle. Sellainen ei tule jostain syystä koskaan onnistumaan.

Käyttäjän arojouni kuva
Jouni Aro

Vähän huvittaa, näin kun kerrot asiasta, on varmaan kaikki faktat paikallaan.

Prof. Vahl kertoi myös, eilen kun kuuntelin hänen esitelmää videolta, että infraääni vaikuttaa sydämen fysiologiaan kaikilla, mutta taudin oireita esiintyy vain 30 %:lla. Näinhän sinäkin kerroit.

Käyttäjän arojouni kuva
Jouni Aro

"Long Range Acoustic Device eli LRAD toimii siten, että sillä voi lähettää myös normaalia puhetta kovalla voimakkuudella. Jos puhe ei riitä, käyttöön voi ottaa vielä kovemman ja häiritsevämmän äänen."

https://suomenkuvalehti.fi/jutut/ulkomaat/akustist...

Käyttäjän MattiLehtinen kuva
Matti Lehtinen

Taistelussa kuviteltua ongelmaa vastaan härveleillä jotka vain lisää sitä jota vastaan taistellaan, ollaan siis valmiita uhraamaan kymmeniä tuhansia ihmisiä. Ei ihan heti uskoisi että tämän maan päättäjät on kääntäneet selkänsä näille ihmisille.

Käyttäjän arojouni kuva
Jouni Aro

Muistuttaa jo rikollista toimintaa. Valtio ei voisi enää tukea tuollaista.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset