Oletettujen päästöjen korvaaminen uusilla terveydelle haitallisilla päästöillä

Suomessa metsät poistavat kolmasosan kaikista hiilidioksidipäästöistämme, vain Ruotsi pystyy vastaavaan.

Propagandaa käydään päästöjen pienentämiseksi. Mielellään päästövähennykset tulisi tehdä siellä missä niitä voidaan helposti vähentää, eikä aiheuteta uusia päästöjä. Hiilidioksidin poisto voimalaitosten savukaasuista suoraan olisi maailmanlaajuisesti ihannetila. Ja kun kerran ilmastakin voidaan poistaa hiilidioksidia, tehokkaammin se tapahtuisi savukaasujen yhteydessä?

Suomalaisille on jo kertynyt kokemusta tuulivoimaloiden haitoista, joita ei pitänyt olla. Tutkimukset osoittavat terveyshaitat todeksi, eikä niiden kieltäminen enää onnistu.

http://greatlakeswindtruth.org/featured/just-in-dr-riina-bray-of-womens-…

Research has demonstrated how various forms of pollutant from IWTs can adversely affect human health.

Propaganda oli voimakasta tuulivoimaloiden puolesta, ja sen kyllä ymmärtää kun poistetaan haitatonta CO2-kaasua lisäämällä uutta haittaa, joka vie tuulivoimaloiden lähistöllä asuvien terveyden ennen pitkään. Eihän tuollainen voi olla mitenkään mahdollista. Mutta ihmiset olivat vielä jopa halukkaita maksamaan sähkölaskun yhteydessä tästä terveyshaitasta. Kukaan normaalijärjellä varustettu ihminen ei olisi suostunut tällaiseen, mikäli oikeaa tietoa olisi ollut tarjolla.

Suomalaiset ovat tottuneet propagandaan, jopa siinä määrin, että ensimmäisten tuulivoimalahankkeiden yhteydessä tuotiin esille haittoja ja kyseltiin niiden perään lisätietojen saamiseksi. Mutta niin vain kävi, että paikkakuntalaiset jyrättiin hanke kerrallaan, ja tämä jatkuu, ellei asiaan puututa.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu