Kuka uskoo kuka ei ilmastonmuutokseen

Ilmastonmuutoksesta ei enää käydä muuta keskustelua kuin, että lämpeneminen täytyy saada rajattua 1,5 °C. Enää ei saisi lämmetä kuin 0,5 °C.

Miten tämä homma hoidetaan niin, ettei maapallo lämpene enempää. Siitä on nyt tarkat sepustukset olemassa IPCC:n raportissa, jonka on 91 tiedemiestä allekirjoittanut. Kukaan allekirjoittaneista tiedemiehistä ei ole kuitenkaan ilmastotieteilijöitä. Tämän on selvittänyt meille asiaan perehtynyt journalisti, kts. linkki, ”These people are not scientists as most of us fondly imagine scientists should be: dispassionate seekers-after-truth. Rather, they are passengers on the global warming gravy train, shills of the Climate Industrial Complex.”

https://www.breitbart.com/politics/2018/10/12/delingpole-who-drew-it-tru…

No kun asioista halutaan selvyyttä, muutkin kuin vain asioihin perehtyneet IPCC:n raportin allekirjoittaneet tiedemiehet, kutsui Lordi Lawson mekaanisen alan insinöörit koolle Lontooseen kuuntelemaan ilmastotieteen professori Lindzenin luentoa aiheesta. Rivienvälissä luennoitsija antoi kyllä ymmärtää, että paljon asiaan liittyy poliittista vääntöä ja että asioita on vääristelty pitkin matkaa ja suurenneltu jonkun verran. Ilmasto noudattelee tiettyjä säännöllisiä vaihteluita kestäen aina muutamasta vuodesta tuhansiin vuosiin. Ihmiskunnalla on nyt mennyt hyvin kun lämpötila on 1 °C noussut pienestä jääkaudesta lähtien.

Prof Richard Lindzen

Global Warming For The Two Cultures

London 8 October 2018
Institution of Mechanical Engineers

https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=X2q9BT2LIUA

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu