IPCC:n tulevan syksyn raportin julkistusta pohjustetaan

Kun IPCC julkistaa raporttinsa, sitä edeltää valtava kampanjointi tiedotusvälineissä, niin nytkin. Kyseessä on modernin historian massiivisimmasta propagandasta. Ellemme nyt lopeta hiilipäästöjä, olemme tuomittuja, lentäminenkin tulee lopettaa paikkaansa. WMO:n pääsihteeri oli vielä valmis sallimaan lentoliikenteen ja lomamatkat. Lentoliikenteen päästöt ovat vain 2 % hiilidioksidipäästöistä.

Propagandaan tuodaan mukaan terminaalivaiheessa olevia tiedemiehiä, jotka ovat elämänsä ajan omistautuneet ilmastonmuutoksen tutkimiseen. Ihmiskunnan olisi nyt siirryttävä takaisin polkupyörien päälle jne. Jokainen kyllä ymmärtää tutkijoiden huolen, tummia pilviä alkaa kerääntymään yhden jos toisenkin yläpuolelle.

Perimmäinen huoli näissä kirjoituksissa on se kestämätön tilanne, että väestöräjähdystä on odotettavissa vielä ainakin Afrikassa. Katsotaan taustapeiliin, kun maapallon väestönmäärä on kasvanut 1 miljardista yli 7 miljardiin vuosisadassa, kuvitellaan sen jatkuvan.

Moni näistä kirjoituksista lähtee siitä, että kun länsimaat ovat päästöillään pilanneet ilmakehän, mitään ei ole oikeastaan enää tehtävissä. Olemme pilanneet afrikkalaisten ihmisten elinmahdollisuudet ja lisäksi olemme sulkemassa heiltä pääsyn tänne, missä vielä on elinkelpoista tilaa jäljellä asua.

Kaikkea tätä siis ajetaan länsimaisen ihmisen taakaksi, ilmastoahdistus on todellinen taudinkuva, moni potee sitä nyt. Erityisesti nyt kun valtamediasta tulee päivittäin raportteja siitä kuinka huonosti maapallon asiat ovat, ja emme vaan näe sitä. Herätkää!

”Introduction
Energy from the Sun in the form of electromagnetic radiation is the fundamental driver of the Earth’s climate system. Variations in the frequency composition and intensity of incident solar radiation hitting the Earth may produce changes in both the global and regional climate which are different and additional to those from man-made climate change. There are two main sources of variation to consider.”

https://www.imperial.ac.uk/media/imperial-college/grantham-institute/pub…

EDIT: Kun uutisissa kerrotaan ”AGW” hypoteesin kohtalokkaasta vaikutuksesta maapallon ilmastoon, ”Gravity waves” hypoteesia tutkitaan nyt ahkerasti.
”Small changes to the tuning parameter that sets the source-level momentum flux can have very large effects on the seasonal development of the ozone hole. Source parametrizations for known sources such as convection, fronts, and jet imbalance are needed to give gravity waves sensitivity to meteorology in climate models so they can evolve with changing climate. Although experimental versions of such parametrizations exist, they are currently poorly constrained.
Global-scale distributions of gravity wave momentum flux and other propagation properties have been derived from both satellite- and balloon-borne measurements.”
http://www.dtic.mil/dtic/tr/fulltext/u2/a522272.pdf

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu