Kansallinen veteraanipäivä

”Kansallista veteraanipäivää ei vietetä voitonjuhlana, vaan sillä on kaatuneiden muistopäivääkin rauhanomaisempi luonne.”

Suomi valitsi Euroopan Unionin, olemme siten osana läntistä yhteisöä.
Voimme osaltamme olla vaikuttamassa Unionin päätöksiin, ja Unioni valvoo lainsäädäntöämme ja lakien ja määräysten täytyy täyttää Unionin poliittiset linjaukset. Yhtenäisyys ja integraatio takaa Suomelle turvallisuuden, josta olemme olleet valmiita maksamaan liittyessämme Euroopan Unioniin.

Maailma ympärillämme muuttuu globalisaation edetessä, Suomen merkitys maailman mittakaavassa on todella pieni ja joudumme sopeutumaan enenevässä määrin muualla tehtyihin linjauksiin, energiapolitiikassa, ympäristöpolitikassa jne. Mutta voimme edelleen itse vastata jokiemme kunnosta, järviemme puhtaudesta, Lapin luonnosta jne.

Suomelle tuputetaan kansainvälistä tutkimusta, mutta oma tutkimus on usein etevämpää ja täällä tiedetään edelleen asioista jotka ovat Suomelle ja lähialeille merkityksellisiä.

[”Tunturipöllö kärsii ylilaidunnuksesta”
Väite, että ilmastonmuutos uhkaisi tappaa tunturipöllön, on kuitenkin liioiteltu, sillä sen tueksi ei ole tieteellistä näyttöä.]

https://www.hs.fi/paivanlehti/27042018/art-2000005657365.html

Kansallinen veteraanipäivä on vakiintunut liputuspäivä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu