Ilmaston lämpeneminen on luomakunnalle hyväksi!

Saksalainen Der Spiegel -lehti kirjoitti kolme päivää sitten kuinka ilmastonmuutoksen syyksi yritetään laittaa kaikkea mahdollista tapahtunutta. Mitään yhteyttä ilmastonmuutoksen ja tapahtumien välillä ei kuitenkaan ole löydettävissä, vakuutusyhtiön ilmastoasiantuntijan mukaan.

Die Munich Re weiß das natürlich, auf Nachfrage des SPIEGEL äußert sie sich nachgerade beschwichtigend. ”Die pauschale Aussage, dass wetterbedingte Schäden weltweit ein Klimasignal zeigten, lässt sich noch nicht treffen”, sagt ein Munich-Re-Klimaexperte. Manche Zitate der Munich Re, die im Umlauf sind, seien ”nicht ideal”.

http://m.spiegel.de/wissenschaft/natur/klimawandel-das-geschaeft-mit-fal…

Ilmastonmuutoksella on sumeilematta rahastettu, Der Spiegel on itse osallistunut uutisointiin katastrofeista siihen sävyyn, ellei mitään tehdä pian on katastrofi edessä. Uusiutuva energia on ottanut oman hyötynsä tästä raportoinnista irti. Kaikki on ollut kuitenkin väärin argumentein aikaan saatua uutisointia, johon Der Spiegel on muun median kanssa syyllistynyt. Myös poliitikot ovat tästä uutisoinnista hyötyneet, on pidetty yllä uhkakuvia, joilla siis ei ole ollut todellisuuspohjaa olemassa.

Prognoosien tekeminen on tietenkin epävarmalla pohjalla, ja varautumista ilmastonmuutokseen on syytä jatkaa. Uusiutuvaa energiaa tulee kehittää ja ottaa asteittain käyttöön.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu