USA:n suhtautuminen ilmastonmuutokseen – denialistit vastustajan leirissä

Hiilidioksidista johtuvaa ilmastonmuutosta on nyt kyseenalaistettu korkeimmalta taholta USA:n ympäristönsuojelun organisaatiosta (EPA). ”Ilmastonapokalyptismi sivuuttaa tieteen”

Scott Pruitt during his confirmation hearing to lead the Environmental Protection Agency, January 18, 2017 https://www.nationalreview.com/magazine/2017-04-30-2050/climate-change-science-ignored

 

”The man in charge of this is the new EPA Administrator Scott Pruitt, who up to now has been cautious about saying anything that would express his skepticism that global warming is being caused by human emissions of carbon dioxide.

Except that now he’s done it. In a CNBC interview, the host asked, “Do you believe that it’s been proven that CO2 is the primary control knob for climate?” Pruitt answered: “No, I think that measuring with precision human activity on the climate is something very challenging to do, and there’s tremendous disagreement about the degree of impact. So no, I would not agree that it’s a primary contributor to the global warming that we see. But we don’t know that yet. We need to continue the debate and continue the review and the analysis.”

http://tracinskiletter.com/2017/03/12/scott-pruitt-is-absolutely-right-about-carbon-dioxide/

 

”EPA:n uusi vastuuhenkilö on hallintovirkamies Scott Pruitt, joka on tähän asti ollut varovainen sanomisissaan, ettei ilmaisi epäilyänsä, että ilmaston lämpeneminen johtuu hiilidioksidipäästöistä.

Paitsi että nyt hän on tehnyt sen. CNBC-haastattelussa isäntä kysyi: "Luuletko, että on osoitettu, että hiilidioksidi on ilmaston ensisijainen säätöventtiili?" Pruitt vastasi: "Ei, luulen, että ihmisen toiminnan vaikutuksen tarkka mittaaminen ja vaikutus ilmastoon on erittäin haastava tehtävä, ja vaikutuksen asteesta on olemassa valtava erimielisyys. Joten ei, en olisi samaa mieltä siitä, että se on ensisijainen tekijä ilmaston lämpenemiselle, jota näemme. Mutta emme tiedä vielä sitä. Meidän on jatkettava keskustelua ja jatkettava tarkastelua ja analyysiä."

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu