arojouni Koetan pysyä Suomea koskettavissa ajankohtaisissa asioissa, ympäristöön, talouteen ja turvallisuuteen liittyen.

Teollisesta tuulivoimasta muodostunut maailmanlaajuinen katastrofi

  • Totuus tuulivoimasta pyyhkäistään maton alle vieläkin
    Totuus tuulivoimasta pyyhkäistään maton alle vieläkin

Nyt kun selvitystä tuulivoiman haitoista Suomessa ja kannattavuuslaskelmia voisi tehdä jälkikäteen, niitäkään ei ole saatu aikaiseksi, ei Peittoonkorvessa eikä muuallakaan? Samat virheet tehdään kuin muuallakin, muissa maissa ennen Suomea, vetkutellaan sinne tänne, ilmeisesti näin on suunniteltu - vetkutellaan 12 vuotta sinne tänne – syöttötariffi kun on voimassa 12 vuotta.

Kun muualla on jo tutkimusta tehty ja toivotaan että sillä olisi laajempaakin vaikutusta, luulisi tämän jo herättävän asianosaisia täällä Suomessa. Kuitenkaan mitään virhettä ei ole tehty, eikä ainakaan mitään myönnetä. Jatketaan niin kuin tähänkin asti! Kun ensimmäisiä teollisuusluokan tuulivoimaloita pystytettiin Suomeen, vastaavan kokoisia ei oltu vielä muualla maalle pystytetty!

Ohio
https://www.masterresource.org/ohio/siting-wind-oh...

”We respectfully submit that our understanding of the effects of industrial wind proliferation is changing. Also, we are sadly globally compiling a history of devastating effects on economies. Not a single country that we are aware of has done a cost benefit study prior to engaging.  With deep appreciation, we hope that others will take the example of the Governor and OPSB and adopt five year re-evaluation or recovery periods, where the Common Sense Initiative (Executive Order 2011-OlK),  allows a thoughtful and consultative process so that contradictory, out of date, immaterial, inappropriate or even harmful, with possible unintended consequences, regulations may be altered.”

 

Suomessa tulisi ehdottomasti käydä lävitse kaikki tuulivoimalle säädetyt lait ja asetukset ja saattaa ne ajantasalle, siltä osin kun tietämys teollisuusluokan tuulivoimaloista ja niiden vaikutuksista ympäristöön on lisääntynyt maailmalla ja täällä Suomessa!

 

EDIT: 

Liittokansleri Angela Merkeliä on pyydetty käynnistämään vedyn plasma tänään 3. helmikuuta klo 3:45 järjestettävien juhlallisuuksien yhteydessä. "The first hydrogen plasma on 3 February 2016 will mark the start of scientific operation of Wendelstein 7-X. 

You may care to pursue the event per livestream on 3 February 2016 at 2.45 p.m.: 

www.ipp.mpg.de/livestream_e_16

Federal Chancellor Angela Merkel has been asked to switch on the plasma at a ceremony attended by numerous guests from the realms of science and politics. Wendelstein 7-X has already been working since the beginning of December 2015 with a helium plasma as preparation for the first hydrogen plasma."
http://www.ipp.mpg.de/4010488/livestream_16

The programme: Flag for Finland Current Local Time in Helsinki, Finland (Helsingfors)

3:45 p.m.
 

Welcome address
Prof. Sibylle Günter, Scientific Director of the IPP

 

Film
Creating a stellar machine. 
Assembly of the Wendelstein 7-X stellarator

4:00 p.m.

 

Words of greeting 
Erwin Sellering 
Minister-President of the State of Mecklenburg-Vorpommern

4:05 p.m.

 

Speech 
Dr. Angela Merkel (invited) 
Chancellor of the Federal Rupublic of Germany

4:25 p.m.
 

Impressions 
from the control room

4:35 p.m.
 

Countdown 
Switching on the first hydrogen plasma

4:50 p.m.  

End

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset