arojouni Koetan pysyä Suomea koskettavissa ajankohtaisissa asioissa, ympäristöön, talouteen ja turvallisuuteen liittyen.

Järjestäytynyt rikollisuus ulottanut lonkeronsa uusiutuvaan energiaan

  • “there shall be no adverse impact on the neighbourhood”
    “there shall be no adverse impact on the neighbourhood”
  • Clean or 'dirty' energy
    Clean or 'dirty' energy

Järjestäytynyt rikollisuus on levittänyt lonkeronsa uusiutuvalle energialle maksettavien avokätisen  syöttötariffin houkuttelemana Suomeenkin? 

20 vuotta meni tutkimuksissa tuulivoimaloiden terveys- ja turvallisuusaioiden kanssa USA:ssa ja Euroopassa, kunnes todettiin, että NASA:han on tutkinut jo tuulivoimaloista lähtevän matalataajusmelun terveysvaikutuksia ja on todennut matalataajusmelun aiheuttavan pitkäaikaisvaikutuksena terveydellisiä ongelmia tuulivoimaloiden lähistöllä asuville ihmisille ja eläimille! Ei asia mihinkään ole muuttunut, tutkimukset ovat jo olemassa!

Nyt sitten alkaa tuomarien nuija kopsahtamaan tiuhaan tahtiin, voimaloita puretaan ja määrätään vahingonkorvauksia haitoista kärsineille asukkaille. Lahjussyytteitä, kytköksiä Italian fafiaan tuodaan esille...

Tämän selvityksen jälkeen rikosvyyhti lähti kuin itsestään purkautumaan? Ensin Massachusetts:ssä, jatkunee muualle? "Health and Safety are compromised by wind turbines—the state should call for a moratorium"
http://www.env.state.ma.us/dpu/docs/siting/13-165/13-165-Comments-9131.pdf
https://www.wind-watch.org/documents/malcolm-swinbanks-questions-taken-on-notice/

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

7Suosittele

7 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (10 kommenttia)

Käyttäjän hannuaro1 kuva
Hannu Aro

On tästä varoituksia esitetty, mutta eihän Suomessa voi mitään rikollista toimintaa olla valtion verotulojen käytössä. Italiassa voi tietysti olla, mutta siellä se kulttuuri on erilaista ja tuulivoimalat.. no samanlaisella valtion tuella ne toimivat, niin että pitäisikö se paikkaansa täälläkin.

Puhdasta energiaa, puhdasta mafiarahaa
Vuosien 2007 ja 2013 välillä EU:n rakennerahastosta on myönnetty 350 miljoonaa euroa Sisiliaan – ja paikallinen mafia on tahtonut siitä osansa.

Vito Nicastri käytti osan näistä rahoista rakentaakseen Sisiliaan uusiutuvaan energiaan perustuvan imperiumin. Miehen tuulivoimabisneksiä käytettiin muun muassa mafian rahanpesussa.

Vuonna 2013 poliisi takavarikoi Nicastrin omaisuutta yli 1,2 miljardin edestä mafian vastaisessa operaatiossaan.

BBC: Italy seizes record assets from wind farm tycoon (3.4.2013)

http://www.mtv.fi/uutiset/ulkomaat/artikkeli/nain-...

Käyttäjän hannuaro1 kuva
Hannu Aro

"Anteliaat EU-tuet ja löyhä valvonta mahdollistavat sen, että Italian mafia käyttää uusiutuvaa energiaa innokkaasti muun muassa rahanpesuun. Tämä selviää Europolin raportista, jonka mukaan erityisesti tuulivoiman suosio mafian keskuudessa on kasvanut.

http://www.talouselama.fi/uutiset/mafia+innostui+s...

Viime vuonna poliisi takavarikoi 350 miljoonan euron edestä etuja yhdeltä Euroopan suurimmalta tuulipuistolta. Etelä-Italiassa sijaitseva puisto oli yhdistetty Calabrian N’drangheta -mafiaan."

Samaa korruptoitunutta toimintaa poliitikot suojelevat Suomessakin.
http://www.ts.fi/mielipiteet/lukijoilta/753261/Tuu...

Käyttäjän jormamoll kuva
Jorma Moll

J.A.> Järjestäytynyt rikollisuus ulottanut lonkeronsa uusiutuvaan energiaan

ooo

Hyvä ystävä, oliskohan syytä tehdä rikosilmoitus?

Käyttäjän hannuaro1 kuva
Hannu Aro

Tärkeimmät ensin: Poliisit ovat nyt tutkimassa näitä "suurempia" rikoksia, pizzagate pitää saada pohjiaan myöten selvitettyä.
"Julkisuudessa kuuden euron pizzoja puolustanutta pizzeriayrittäjää epäillään talousrikoksista. Esitutkinta on alkanut jo vuonna 2014 ja tutkinta on loppusuoralla. Mies on siis haastattelua antaessaan tiennyt, että häntä epäillään törkeästä veropetoksesta ja kirjanpitorikoksesta."
http://www.hs.fi/kotimaa/a1444962577992

Juha Vesamäki

Ei j****auta, siis Suomessa tuhlataan aikaa ja varoja pizzarikollisten jahtaamiseen. Noille pizzayrittäjille pitäisi olla myöskin eräänlainen "syöttötariffi", eli maksettaisiin se puuttuva osuus verovaroista, niin ja kolminkertaisena.

Käyttäjän jormamoll kuva
Jorma Moll Vastaus kommenttiin #6

6#

>....Suomessa tuhlataan aikaa ja varoja pizzarikollisten jahtaamiseen....

ooo

Tiedotusvälineet tarvitsevat vettä myllyynsä.

Vapaassa valtakunnassa emme nykyään juurikaan pääse karkuun tietosaastetta.

A- studiossakin meitä pizzan jauhomäärän pohtijoita oli miljoonan verran.

Juha Vesamäki Vastaus kommenttiin #8

"A- studiossakin meitä pizzan jauhomäärän pohtijoita oli miljoonan verran."

Tuohonkin varmaan pätee se suurten lukujen ymmärtämättömyys, eli ihmiset kyllä helposti puhuvat miljoonista ja miljardeista mutta kun kysytään kuinka suuri se luku on, niin monellakaan ei oikein ole selvää käsitystä siitä. Tässäkin tapauksessa se kuusi euroa on selvä ja käsitettävä ja saa kansan liikkeelle mutta satojen miljoonien tuulituet ohitetaan olan kohautuksella. Jos olisin salaliittoteorioiden kannattaja, niin näkisin tämän pizzagaten yhtenä sellaisena s-liittona, sen varjossa voitaisiin helposti siirrellä miljardeja.

ps. Ei se suurten lukujen ymmärtämättömyys tai ymmärrys läheskään aina ole kiinni oppiarvosta.

Käyttäjän hannuaro1 kuva
Hannu Aro

Rikosilmoitus on paikallaan, kytkökset, lahjukset ja ostetut selvitykset tuulivoiman tukemiseksi eivät kestä päivänvaloa.
Viranomaiset ovat jättäneet valvontavastuun Jari Suomiselle ja muille tuulivoimatoimijoille, tämä on raukkamaista vastuunkantoa viran hoitamisessa. Aina kun jotain subventoidaan on samalla selvitettävä miten sitä valvotaan, on naiivia luulla ettei tukea väärin käytetä jos ei valvota toimintaa.

Käyttäjän jormamoll kuva
Jorma Moll

#5
>Rikosilmoitus on paikallaan...

ooo

Se lienee mahdollista tehdä netissäkin nykyään?

Käyttäjän arojouni kuva
Jouni Aro

Tuossa alla on tutkittu järjestäytynyttä rikollisuutta Sicilian Cosa Nostran parissa, uusiutuvaan enrgiaan liittyen, mafia alkoi olemaan liian kiinnostunut viereäksikin energiaksi kutsutusta tuulivoimasta. No fafian kiinnostuksen kohde oli luonnollisesti uusiutuvalle energialle myönnetyt avokätiset syöttötariffit.

Kyllä vastaavan kaltainen toiminta voisi meilläkin olla mahdollista, onhan meilläkin nyt valtiovalta säätänyt lain syöttötariffista! Viitteitä rikollisuudesta on jo ollut, Honkajoen tuulivoimaloihin liittyen? Tammikuussa 2014 kun kaikkialla muualla Suomessa tuulivoimalat tuottivat pitkän pakkasjakson aikana 0 kWh sähköä, Honkajoen voimalat tuottivat täydellä teholla, Fingrid vahvisti myöhemmin asian kun Hamburgin valvomosta oli saatu lisää tietoja.

[FOX NEWS Report: Mafia Invests in Sicilian Wind Farms Tuesday, May 05, 2009 The Mafia may be going green. Sicilian prosecutors are cracking down on Cosa Nostra involvement in the numerous small firms that build wind farms on the Mediterranean island, the FinancialTimes reports. What's the attraction for organized crime? The best of intentions, of course. The European Union and the Italian government heavily subsidize the construction of alternative-energy facilities, and the operators are guaranteed high rates to maximize their profits. A few wind farms that broke down because of lousy construction still received subsidies, prosecutor Roberto Scarpinato told the Financial Times. "This is the amazing thing--that developers got public money to build wind farms that did not produce electricity," he said. Furthermore, locally built wind farms are often bought up by multinational energy firms from other parts of Europe, none of which know the true identtities of the original owners. "A handful of people control the wind sector," said Scarpinato. "Many companies exist, but it is the same people behind them." Eight arrests have already been made."] http://www.foxnews.com/story/2009/05/05/report-maf...

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset